Kahraman İlkokulu

Vizyon: SEVGİYLE BİLGİNİN KUCAKLAŞTIĞI OKUL AİLE ÖĞRENCİ ÜÇGENİNDE BİR BÜTÜNLÜK OLUŞTURARAK SEVGİYLE AŞILAMAYACAK HİÇBİR ENGELİN OLMADIĞINA İNANAN MECBUR OLDUĞU İÇİN DEĞİL MERAK ETTİĞİ İÇİN ÖĞRENEN BİLGİ DONANIMI YÜKSEK ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEK.

Misyon: TOPLUMA ÖĞRENMEYİ YAŞAM BİÇİMİ ŞEKLİNDE ALGILAYAN ÇALIŞMAYI VE YAŞAMAYI SEVEN KENDİYLE BARIŞIK BİREYLER YETİŞTİRMEK

Başarılar: BESLENME DOSTU OKUL 2018 BEYAZ BAYRAK 2017

Saatler: 08:50 14:55
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: ÇEVRE MAHALLELERDEN TAŞIMALI ÖĞRENCİLERİMİZ SERVİS İLE GİDİŞ GELİŞ YAPMAKTADIRLAR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuzda 2021-2022 eğitim-öğretim yılının başlangıcından bu yana izcilik faaliyetleri yapılmaktadır. Kahraman İlkokulu Yavrukurt Ünitesi olarak en son durumda 32 küçük izcisi, 2 yardımcı izci lideri ve 3 gönüllü izcisi bulunmaktadır.

WEB - https://cinekahramanilkokulu.meb.k12.tr

Adres - KAHRAMAN MAH. 950 SK. KAHRAMAN ILKOKULU BLOK NO: 15 ÇİNE / AYDIN

Yerleşim Yeri - KAHRAMAN MAHALLESİ ÇİNE/AYDIN

Adres - KAHRAMAN MAH. 950 SK. KAHRAMAN ILKOKULU BLOK NO: 15 ÇİNE / AYDIN

Ulaşım KAHRAMAN MAHALLESİ´NDEN GELEN ÖĞRENCİLERİMİZ AİLELERİ VEYA KENDİ İMKANLARI İLE GİDİŞ GELİŞ YAPMAKTADIR, ÖĞRETMENLERİMİZDEN 4´Ü ÇİNE´DEN DİĞER 4´Ü DE KENDİ İMKANLARIYLA AYDIN İLİNDEN GİDİP GELMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZUN İL MERKEZİ İLE MESAFESİ YAKLAŞIK 38 KM, İLÇE MERKEZİ İLE MESAFESİ İSE 1.5 KM´DİR.